top of page

FAQ

 • Voor welke behandelingen kan ik bij jullie terecht?
  De salon is gericht op zowel dames als heren. En ook kinderen zijn welkom bij ijdeltuit. Je kunt bij ons terecht voor alle kappersbehandelingen. Aan het einde van de behandeling worden je haren droog geföhnd. Met producten breng ik je haar in model. Wil je echt een model in je haar geföhnd hebben d.m.v. borstels, of dat het de rest van de dag retegoed zit? Dan valt dit onder de behandeling ‘föhnen en styling’. Dan pak ik helemaal uit en ga ik los. Voor de prijs van deze behandeling (en alle andere behandelingen) klik hier.
 • Hoe kan ik een afspraak maken, wijzigen of afzeggen?"
  Een afspraak maak je door me te bellen, mailen of appen. Mijn contact gegevens vind je hier! Ik werk met een boekingssysteem waardoor ik optimaal kan plannen binnen mijn openingstijden. Mijn openingstijden vind je hier! tot snel
 • Wat kost het om mijn haar te laten knippen, föhnen of kleuren?"
  de actuele prijzen en een lijst van alle behandelingen klik hier! Voor specifieke behandelingen geven wij je graag vooraf een prijsindicatie. De lengte van jouw haar, de bewerkelijkheid van het door jou gewenste kapsel en/of de gewenste kleurintensiteit kunnen van invloed zijn op de gepubliceerde prijzen.
 • Hoelang duurt een afspraak?
  Dat hangt een beetje af van het soort afspraak, de lengte van je haar en je wens. Voor het knippen kun je het best voor de zekerheid 1 uur rekenen en voor het kleuren gemiddeld gezien 2 uur. Heb je een afspraak gemaakt, dan geef ik je een tijdsindicatie, zodat je weet waar je aan toe bent.
 • Wat als ik niet tevreden ben met mijn kapsel?
  Als je niet tevreden bent, dan hoor ik dat graag. Eerlijkheid duurt het langst. Ik hoor liever eerlijk of ik mijn werk wel of niet goed heb gedaan, zodat ik daarvan kan leren. Ik kan tegen een stootje, dus mocht je niet tevreden zijn: zeg het! Ik zoek dan graag samen met jou naar een passende oplossing. Deal?
 • Kan ik haarproducten of accesoires bij ijdeltuit kopen?
  In mijn salon heb ik een selectie van haarproducten welke geschikt zijn voor de styling van jou nieuwe look. En voor de echte ijdeltuit hebben we ook een mooie shoppingcorner met de leukste accesoiress en gifts. Heb je verder iets nodig van de kappersgroothandel en ben je klant? Dan bestel ik het graag voor je mee, wanneer ik de eerst volgende keer weer een bestelling doe. Stuur me even een mailtje of appje en dan regel ik dat!
bottom of page